För att se och synas

Konstruktion

PECO Rampen har en modern design som väl översstämmer med de flesta modeller av transportbilar som förekommer på marknaden. PECO Rampen är tillverkad med högsta kvalitet på samtliga ingående komponenter.

Reklamtext & Logotype åtar vi oss att ta fram utgående från Dina önskemål. Reklamtexten tillverkas i vinylfolie och vi monterar den åt Dig på den belysta mittdelen.

Mittdelen är tillverkad av slagtålig akryl. Den invändiga belysningen i mittdelen gör att Din reklamtext & logotype exponeras maximalt.

Hörnkåporna tillverkas i vaccumpressad slagtålig polykarbonat.

Rotorljusen är av högsta kvalitet vilket garanterar tyst och driftsäker funktion.

Bottenprofilen är av strängpressad aluminium. Profilen är såväl in- som utvändigt försedd med skruvfickor. Detta innebär en stabilare ramp och att ingen håltagning behöver göras vare sig vid montering av komponenter samt vid montering av rampen på Ditt fordon. Konstruktionen på profilen bidrar även till en lättservad produkt.

Elektroniken i rampen är av högsta kvalitet. Rotorljus, extraljus och mittdelens belysningsarmatur är individuellt avsäkrade. Anslutningskabel medföljer och rampen är färdig att monteras på och kopplas till Ditt fordon.

Tillbehör & Reservdelar

PECO Produkter har ett brett sortiment av infästningsdetaljer till de flesta modeller av transportbilar. Dessa takfästen är konstruerade för varje specifikt fordon och monteras i dropplisten eller i fästena för solskyddet. Detta medför att ingen extra håltagning behöver göras i taket på Ditt fordon.

Vi tillhandahåller reservdelar såväl till alla förekommande modeller.
Du hittar dem här

PECO Produkter lämnar 1 års driftsgaranti på i rampen förekommande elektronik samt övriga detaljer

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå