Om oss

Peco produkter bygger och säljer kvalitetsljusramper till alla typer av fordon. Vi bygger ljusramper helt efter kundens önskemål när det gäller både längd och utförande. All verksamhet finns i samma hus. Försäljning, tillverkning och packning sker i Norrköping av egen personal.

Varje ramp tillverkas efter kundens specifika önskemål avseende antal extra ljus, antal rotorljus eller diodblixtljus mittstyckets färg och text. De vanligaste varianterna på PECO Rampen kallar vi för 010, 020, 030 samt 040.

010 är en modellvariant som är utrustad med både extraljus och rotorljus eller diodblixtljus.

020 är en modellvariant som bara är utrustad med rotorljus eller diodblixtljus.

030 är en modellvariant som är utrustad med dubbla rotorljus eller diodblixtljus.

040 är en modellvariant som är utrustad med bara extraljus.

Dessa varianter kan erhållas till såväl 14, 15 som 16-serien och visas på respektive produktsida.

17-Serien tillverkas endast i varianter med enkla (17-020) eller dubbla varningsljus (17-030).

Kvalitet:

Peco Produkter har ett mycket högt kvalitetstänk i alla frågor.

Bland våra kunder återfinns företag som Ragn-Sells, Sita, BDX, samt Volvo och Scania återförsäljare. Men det spelar ingen roll om du har ett eller många fordon som ska utrustas, vi värderar alla kunder lika högt och anstränger oss alltid för att hitta rätt lösning till våra kunder.

Peco produkter har 100% leveranssäkerhet. Det innebär att varorna alltid anländer till kunden den tid som vi har kommit överens om vid ordermottagning.

Peco rampen är uppbyggd av komponenter som är utvalda efter högsta kvalité, inte efter lägsta pris. Rampen är uppbyggd på en mycket kraftig strängpressad bottenprofil. Hörnkåporna är tillverkade av polykarbonat som är väldigt tåligt mot slag. Ingen annan ramp på marknaden är lika tålig för yttre påverkan som vår ramp.

Alla ingående elektriska komponenter håller högsta kvalité.

Reservdelar:

Vi sätter stor ära i att kunna leverera reservdelar till våra ljusramper och har alla ingående komponenter i lager för omgående leverans. Servicevänlighet: Rampen är uppbyggd för att vara lättservad om någon del behöver bytas. Alla komponenter ar monterade i bottenprofilens skruvfickor. Hörnkåpor och mittdel kan demonteras oberoende av varandra. Infästning mot fordon görs även genom att använda bottenprofilens skruvfickor, ingen håltagning i rampen behövs.

Spårbarhet:

Alla ramper förses med ett serienummer som talar om exakt vilken ramp det är om en reservdel behövs.

Profilering

Alla våra ramper har en av dioder belyst reklamyta. Reklamtext & Logotype åtar vi oss att ta fram utgående från Dina önskemål. Reklamtexten tillverkas i vinylfolie och vi monterar den åt er på den belysta mittdelen.

Max reklamhöjd på de olika modellerna är:

14-serien. 170mm

15-serien. 220mm

16-serien. 130mm

17-serien. 100mm

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå